Domovinski pokret prelomio: Ante Šušnjar će biti njihov izbor za novog ministra gospodarstva

admin
0 0
Read Time:55 Second

Ante Šušnjar je član predsjedništva Domovinskog pokreta i odvjetnik iz Zagreba malo poznat javnosti. Stečajni je upravitelj povezan s više od 116 tvrtki u sudskom registru, a sada će voditi bogati resor gospodarstva.

Domovinski pokret će za novog ministra gospodarstva predložiti odvjetnika Antu Šušnjara, neslužbeno je za 24sata potvrđeno iz vrha stranke. Šušnjar je partner u odvjetničkom društvu Potočnjak i Šušnjar iz Zagreba koje je lani imalo tri zaposlena, prihod 207.000 eura i dobit nešto višu od 86.000 eura.

Šušnjar je i stečajni upravitelj, a sudski registar ga povezuje s čak 116 tvrtki. Koliko je poznato, dosad nikada bogati sektor gospodarstva nije vodio netko tko je i stečajni upravitelj.

Šušnjar je slabo poznat široj javnosti. Čak i Domovinski pokret nema objavljenu njegovu fotografiju kao člana predsjedništva. Član je Časnog suda stranke koji je izbacio Miroslava Škoru, a trebao bi izbaciti i Josipa Jurčevića jer nije dao potpis za mandatara Andreju Plenkoviću.

Domovinski pokret je razmatrao bivšeg ministra Slavena Dobrovića za tu funkciju, a kako je potvrđeno za 24 sata Dobrović je otpao iz kombinacija i prijedlog će biti Šušnjar.

braniteljski portal

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Čak 35 zastupnika u Hrvatskom saboru dalo ostavku ili stavilo mandat u mirovanje

Ukupno 35 novoizabranih zastupnika u Hrvatski sabor dalo je ostavku ili stavilo mandat u mirovanje zbog obnašanja dužnosti koja je nespojivu sa zastupničkom dužnošću pa će u Sabor njihove zamjene, priopćeno je iz Mandatno- imunitetnog povjerenstva (MIP) Hrvatskog sabora. Ostavke na zastupničke dužnosti dala su tri europarlamentarca, Biljana Borzan, Fred […]

Pretplatite se