UEFA kaznila Nogometni savez BiH

admin
0 0
Read Time:33 Second
Odlukom disciplinskog tijela Europske nogometne asocijacije (UEFA), Nogometni savez Bosne i Hercegovine kažnjen je zabranom prisustva navijača na utakmici UEFA Lige nacija Njemačka – Bosna i Hercegovina.
“Zbog paljenja baklji i bacanja predmeta s tribina u navijačkom sektoru bh. tima na prethodnim utakmicama ‘A’ reprezentacije, naš Savez je kažnjen i nema mogućnosti organizirati prisustvo naših navijača u ovoj važnoj utakmici UEFA Lige Nacija”, istaknuli su u priopćenju za javnost iz NS BiH te dodali:
“Stoga ovim putem obavještavamo sve zainteresirane grupe i pojedince da NS BiH nema mogućnost nabavke i distribucije ulaznica za utakmicu UEFA A Lige nacija Njemačka – Bosna i Hercegovina, koja će biti odigrana 16. studenog 2024. godine u Freiburgu”.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Travnički sir se pridružuje listi zaštićenih proizvoda u BiH

Travnički sir uskoro će dobiti rješenje o zaštiti zemljopisnog podrijetla, što će omogućiti jačanje njegovog identiteta i tržišnog položaja. Kako je rečeno na konferenciji za novinare održanoj u srijedu u zgradi Općine Travnik, uspješno je završen proces certifikacije koji je realiziran u suradnji s Agencijom za sigurnost hrane BiH, te […]

Pretplatite se