Tko blokira parking mjesto u Mostaru dobije prekršajni nalog!

admin
0 0
Read Time:34 Second
Divlja parkiranja u gradu Mostaru još uvijek su veliki problem. Jedan vid takvog ponašanja je i parkiranje ispred označenih parkirnih mjesta. No, tome se bliži kraj.Još tri tjedna traje takozvani edukacijski period, a od tada kreću prekršajni nalozi za nesavjesne vlasnike vozila.

Nakon edukacijsko-informativnog razdoblja pristupit će, kako navode, izdavanju dnevnih parkirnih karata počiniteljima ovakvih povreda te u krajnjem slučaju, ukoliko ne bude plaćena dnevna karta, izdani i prekršajni nalog. Kod izdavanja prekršajnih naloga radi neurednog plaćanja parkinga ili zbog u ovom tekstu opisanih drugih povreda, građani će biti u mogućnosti osporavati navode iz naloga pred Općinskim sudom u Mostaru. Nemojte reći kako vas nismo na vrijeme upozorili.
bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

I narednih dana nas očekuju temperature oko 30 stupnjeva

Danas će u Bosni biti mala do umjerena naoblaka, s tim što će dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove biti magle. U Hercegovini se očekuje sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine, istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje […]

Pretplatite se