Hrvatice u narodnoj nošnji pripremaju se za finale u petak

admin
0 0
Read Time:36 Second

Ljepotice u narodnoj nošnji naveliko se pripremaju za veliko finale 14. srpnja, kad će biti održana Revija tradicijske odjeće i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan RH. One su početkom tjedna krenule ispred zgrade Hrvatske matice iseljenika u Zagrebu, putem Tomislavgrada, na Karmel svetog Ilije na Buškom jezeru.
U sklopu priprema natjecateljice će održati Reviju tradicijske odjeće ispred zgrade Gradske uprave u Biogradu na Moru danas u 21 sat, a u četvrtak organizirano je zajedničko fotografiranje na tvrđavi Klis.
Podsjetimo, završna večer održati će se 14. srpnja 2023. godine u 20 sati na Trgu gange i hajdučke družine Mijata Tomića u Tomislavgradu, kada će se proglasiti i pobjednica Izbora najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan RH.

Vecernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

UN: 735 milijuna gladnih u svijetu, teško do cilja iskorjenjivanja gladi do 2030.

Oko 735 milijuna ljudi diljem svijeta suočilo se s kroničnom glađu u 2022., što je brojka mnogo veća nego prije pandemije covida-19, a ujedno predstavlja i prijetnju napretku prema globalnom cilju iskorjenjivanja gladi do 2030., objavili su u srijedu Ujedinjeni narodi. Višegodišnji uzlazni trend vezan uz postotak gladi zaustavio se […]

Pretplatite se