Prva liga FBiH: Na Gradski stadion stiže ekipa Goražda

admin
0 0
Read Time:34 Second

Pred seniorima HNK Tomislav sutra, 6. travnja je nova utakmica Prve lige FBiH u kojoj će na Gradskom stadionu ugostiti ekipu Goražda.

Momčad Tomislava trenutno se nalazi na petom mjestu prvenstvene ljestvice s 30 osvojenih bodova, dok je Goražde na trećem mjestu s dva boda više.

Trener Duško Vranešević za Tomislav Sport je rekao kako je Goražde nakon lošeg starta i uvodna dva poraza upisalo dvije pobjede i pokazalo da se radi o kvalitetnoj ekipi koja nije slučajno na trećem mjestu, ali njegova momčad će na svome terenu pokušati nametnuti vlastiti stil igre koji bi ih doveo do nova tri boda i još bolje pozicije na tablici.

Susret počinje u 16 sati.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Stiže meteorološka “bomba” – ljeto uranilo tri mjeseca

Kakva meteorološka “bomba”, na samom početku travnja! Sinoptička situacija na prognostičkim kartama signalizira dolazak anticiklone s područja Afrike s kojom će temperature u našoj domovini otići u “nebesa” i dosegnuti nevjerojatne vrijednosti za ovo razdoblje godine, naime, u kontinentalnom dijelu “Lijepe naše” u ponedjeljak i utorak temperatura zraka u meteorološkom […]

Pretplatite se