AK Puls Tomislavgrad: Pulsaši nastupili u Zalužanima

admin
0 0
Read Time:42 Second

Jučer je u Zalužanima održana prva „Turbo race 10 K utrka“. Događaj je poseban po tomu što je trasa utrke na moto stazi. Dinamično i uzbudljivo! Vremenske pak okolnosti nisu bile podržavajuće. Iako je početak travnja i start u 17 h, temperatura je bila 27°C. Sve ostalo na odličnoj razini. Organizatori su se baš potrudili.

Među 160 sudionika našla su se i naša dva mladića. Zlatko Kajić, na jednoj od svojih prvih desetki cijelo vrijeme trči u dobru ritmu i utrku završava za 47,27. U kategoriji M 40 od 29 momaka, Zlatko je zauzeo 9. mjesto. Bravo! Naš drugi predstavnik, Krešimir Tabak također se predstavio u dobru izdanju. Do cilja je došao za 38,36, a u apsolutnom poretku jake međunarodne muške konkurencije bio je 12. od 106 mladića. Odlično vrijeme i plasman. Bravo!

Tomislavcity

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Veliki interes za hercegovački Camino

Službeno otvaranje dionice Camino rute od Međugorja do Imotskog bit će 12. travnja, a ova nova dionica dio je europske Camino rute ”Puteva sv. Jakova”, koja vodi prema svetištu sv. Jakova u Santiago de Composteli. Naša ruta je od Međugorja prema Hrvatskoj, idemo do Imotskog, a u budućnosti je plan […]

Pretplatite se