MOSTARSKI SAJAM OVIH DANA CENTAR EUROPSKOG GOSPODARSTVA

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Od igle do lokomotive, rečenica je to koja vjerojatno najbolje opisuje 25. sajam gospodarstva u Mostaru.

Četvrtog dana ovog sajma svatko je mogao pronaći nešto za sebe, a mi smo na početku lutanja na sajamskim paviljonima svratili do HT Mostar koja je dodijelila nagrade za najljepšu poštansku marku u prethodnoj godini.

Na sajmu je održan i okrugli stol na temu “Herzegovina Cyicling Cool Tours” na kojemu je predstavljena desetogodišnja u razvoju Cycle turizma u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Nakon okruglog stola, održano je Druženje s medijima, na kojem je gostima izravno predstavljeno što u turističkom smislu nudi Županija Zapadnohercegovačka te omogućeno povezivanje i umrežavanje uz druženje na izložbenom prostoru Županije.

Posjetitelji su imali prigodu upoznati se sa privlačnim i prepoznatljivim kulturnim i turističkim sadržajima koji se nude u Županiji Zapadnohercegovačkoj, a koji su i ove godine privukli veliki broj posjetitelja. Prirodne ljepote, kulturna baština i bogata povijest temelj su značajnog turističkog potencijala Županije Zapadnohercegovačke. Pored Ljubuškog, koji je već prepoznat u turističkoj ponudi Hercegovine, zasigurno i Široki Brijeg, Grude i Posušje imaju potencijal biti sastavnim dijelom turističke ponude ne samo naše Županije, nego i šire, a Mostarski sajam odlična je prigoda za privlačenje još većeg broja turista za nadolazeću sezonu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Posušje s igračem manje slavilo protiv Željezničara

Nogometaši Posušja pobijedili su danas na Mokrom docu ekipu Željezničara sa 1:0, u susretu 27. kola WWin lige Bosne i Hercegovine. Posušje je nastavilo sa dobrim igrama u proljetnom dijelu prvenstva i zabilježilo šestu pobjedu u ovom dijelu sezone. S druge strane, Željezničar je novim porazom nastavio agoniju i ostaje […]

Pretplatite se