Spektakularan koncert Mate Bulića u Rovišću. Načelnik Prišćan: Bilo je fascinantno!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Općina Rovišće u Hrvatskoj proslavlja svoj dan. Kao i ranijih godina, organiziran je niz programa, no kako doznajemo, jedan od njih koji je privukao najveću pažnju bio je sinoćnji koncert legende iz Hercegovine Mate Bulića.

Kako doznajemo od načelnika općine Rovišće Slavka Prišćana, koncert je nadmašio sva očekivanja.

– Fascinantno! Tom riječju bih opisao sinoćnji koncert legendarnog Mate Bulića i velikog prijatelja u našoj općini. Mladi ljudi uglas su pjevali sve njegove pjesme. Našom općinom su odjekivali stihovi poput “Ajde, Mate skupi prijatelje”, “Kamen krš i maslina”… Šator u kojem je održan koncert bio je pun do posljednjeg mjesta, toliko mladih na jednom mjestu dodatno je užarilo atmosferu. Sjajna atmosfera, zaista. Veliko hvala našem Mati što se odazvao i s nama proslavio Dan općine Rovišće – kazao je načelnik  Prišćan.

I sam Mate s nama je podijelio dojmove sa sinoćnjeg koncerta.

– Nejverojatna atmosfera. Mladi su svaki stih otjevali sa mnom. Uistinu je ovo bio jedan od koncerta koji će mi ostati urezan u sjećanju – kazao nam je Kralj dijaspore.

Mate Bulić s karijerom dugom više od 40 godina poznat je po brojnim hitovima, kao što su “Gori borovina”, “Igraj, Mare, prašina se diže”, “Domu mom”, “Moja Hercegovina”, “Dabogda se i ti udala”, “Tiho teče Neretva”…

Večernji.ba

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Plenković potvrdio da HDZ razgovara s DP-om. DP od njih traži četiri ministarstva?

JOŠ UVIJEK traju pokušaji sastavljanja saborske većine nakon izbora, a reakcije na upozorenje Ustavnog suda, koji je Zoranu Milanoviću zabranio da bude mandatar i premijer čak i ako podnese ostavku, nisu prestale. Ključni događaji: Plenković je potvrdio da HDZ razgovara s Domovinskim pokretom oko formiranja većine Na dva biračka mjesta […]

Pretplatite se