Ponovno je došlo do poskupljenja u autoškolama

admin
0 0
Read Time:55 Second

Proteklih dana ponovno je došlo do poskupljenja u autoškolama. Ako sve položite iz prvog puta, to će vas sada koštati oko 1000 maraka.

Ipak, određene autoškole odlučile su zadržati stare cijene. – U pitanju je tržišna ekonomija kao u svim drugim oblastima, autoškole same i samostalno određuju cijenu svoje usluge, tako da nije neobično da imamo različite cijene – rekao je za ATV Milenko Stanetić, instruktor vožnje. Istaknuo je kako postoji više čimbenika koji utječu na cijenu obuke.

– Ovisno o organizaciji, načinu i planu kako će se organizirati ta obuka, onda se tako i diktira cijena, međutim, ona nije uvijek uvjetovana samo time, nego i potražnjom – rekao je Stanetić za ATV. Prema njegovim riječima, ono što nužno treba naglasiti je da cijena nije uvijek jednaka kvaliteti. Stanetić ističe da su najčešće pogreške u prometu nepravilno parkiranje i ostavljanje vozila na nesigurnom mjestu. – Dobar dio leži u nama, starijim vozačima, i po tome kako se mi ponašamo u prometu, oni nas jednostavno, videći to, imitiraju. Svi imamo obvezu biti bolji i kvalitetniji te svojim primjerom pokazati kako to treba izgledati – rekao je Stanetić za ATV.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ovo je trik kojim se možete riješiti leda u hladnjaku

Naslage leda nastaju zbog viška tekućine i vlage u hladnjacima i zamrzivačima. Prije svega treba paziti da su namirnice i hrana u vrećicama dobro zatvorene i zapakirane te pravilno pohranjene u zamrzivaču. Osim što novi uređaji danas na tržištu dolaze s ‘no frost‘ tehnologijom, mnogi se još uvijek bore s […]

Pretplatite se