U ZAPADNOHERCEGOVAČKOJ ŽUPANIJI ĆE BRANITELJI UZ MIROVINU MOĆI RADITI?

admin
0 0
Read Time:32 Second

Uoči 23. redovite sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke koja se održala u Širokom Brijegu ministar branitelja Mladen Begić se sastao s šefom federalnog ministarstava za pitanja boraca, invalida, obrambeno – oslobodilačkog rata Nedžadom Lokmićem. Na sastanku se razgovaralo o poboljšanju uvjeta branitelja te da im se uz braniteljsku mirovinu omogući i rad kako bi se na taj način poboljšala i materijalna situacija braniteljske populacije.

Na sjednici Vlade pored ostalih točaka bilo je riječi o prijedlogu Odluke o dodjeli koncesije za izgradnju fotonaponske elektrane u Tihaljini. Također na ovoj sjednici neka od Ministarstava su iznijela plan programa rada za 2024.godinu. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Veliki trgovački lanci u FBiH će “zaključati” cijene za više od 40 proizvoda

U prostorijama ASA Group, a na inicijativu Udruženja poslodavaca FBiH u utorak je održan sastanak federalnog ministra trgovine Amira Hasičevića, predstavnika proizvođača, distributera, trgovaca zainteresiranih za sudjelovanje u akciji ‘zaključavamo cijene’. Federalni ministar trgovine Amir Hasičević kazao je da je ovo bila prilika da se detaljno predstavi dobrovoljna akcija smanjenja […]

Pretplatite se