Zlatko Dalić glavni glumac u novom spotu livanjskog benda Macao

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

 

 

Nakon hit pjesme “Sretno sestro” koju je Macao band izbacio 2019. godine, a koja je postala nezaobilazna na vjenčanjima i svadbama kao i radijskim emisijama, članovi ovog popularnog sastava imaju novu pjesmu koja će zasigurno oboriti sve rekorde slušanosti u njihovom Livnu, a posebice u dijaspori.

 

Tekst naziva ”Rodno Livno” je do nas došao u proljeće 2020. godine. Pjesma opisuje sve ljepote Livna i livanjskog kraja, kao i čovjeka koji je napustio svoje rodno mjesto, voljenu majku i otišao u ”bijeli svijet” te njegovim prkosom, ponosom i željom za povratkom majci i rodnom kraju.

 

 

 

 

Tekst i glazbu napisao je livanjski autor i glazbenik Tomo Vidović, aranžman potpisuju Damir Parać i Tomislav Maleta – Tona, a pjesma je snimana i mixana u studiju ”Parać” u Mostaru 2022. godine, javlja TomislavCity.

 

Tijekom priprema scenarija za spot, došli smo na ideju da glavna uloga u spotu bude ponuđena rođenom livnjaku Zlatku Daliću, izborniku Hrvatske nogometne reprezentacije, dok se u ulozi stare majke pojavljuje Anđa Kasalo – Đeđa, majka pjevača Jakova.

https://youtu.be/kyQ7BaF5icc

 

 

 

Zlatko je naravno oduševljen i pristao, rekavši: ”Sve za moje Livno”.

 

 

 

Pored već navedenih ljepota Livna, u spotu se pojavljuje i Zlatkovo društvo iz mladih dana i prijatelji Macao banda. Cijeli spot i ambijent su ”začinile” proslavljene livanjske harmonikašice, bivše učenice osnovne glazbene škole ”Franjo Serafin Vilhar” u Livnu te članice Gradskog harmonikaškog orkestra Dora Dolić i Gabrijela Krišto, kao i mladi tamburaši također članovi OGŠ i GHO Emanuel Ivančić i Stjepan Križan.

 

Za ulogu ih je pripremao Mladen Jelović, ravnatelj OGŠ.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

HAZU BiH i DHK HB potpisali Povelju o suradnji

Radeći predano i kontinuirano na ostvarivanju ciljeva i zadaća iz svoga područja djelovanja, Hrvatska akademija za znanost i umjetnost BiH i Društvo hrvatskih književnika Herceg Bosne potpisali su Povelju o suradnji. Ovim činom je formalizirana dosadašnja uspješna suradnja i otvoren još širi prostor za rad na afirmaciji i razvoju hrvatskoga […]

Pretplatite se