Ljubuški domaćin sjednice Predsjedništva Skupštine Saveza općina i gradova FBiH

admin
0 0
Read Time:52 Second

Jedanaesta sjednica Predsjedništva Skupštine Saveza općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine održat će se u srijedu, 8. svibnja, u zgradi Gradske uprave Grada Ljubuški s početkom u 11 sati.

Predsjedništvo će biti informirano o prijedlozima zaključaka panel diskusije na temu „Garancija lokalne autonomije u Federaciji Bosne i Hercegovine kroz usklađenost sa standardima Europske povelje o lokalnoj samoupravi“ održane 25. 4. 2024. godine.

Jedan od zaključaka panel diskusije je kako se zahtijeva od svih razina vlasti u Federaciji Bosne i Hercegovine da dosljedno i bezrezervno poštuju poseban karakter Zakona o načelima lokalne samouprave u Federaciji Bosne i Hercegovine koji je, prema mišljenju i preporukama Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Europe, u potpunosti usklađen s načelima i standardima Europske povelje o lokalnoj samoupravi (Recommendation 324 (2012) on Local and Regional Democracy in Bosnia and Herzegovina).

Predsjedništvo će se upoznati s informacijom sa sastanka predstavnika Saveza općina i gradova FBiH s visokim predstavnikom u Bosni i Hercegovini održanog 21. 3. 2024. godine.

Također, Predsjedništvo će razmatrati izvještaje radnih tijela Saveza općina i gradova FBiH.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Lijepo vrijeme privuklo turiste, sezona rano počela i ide jako dobro

Prvosvibanjski praznici i lijepo vrijeme privukli su proteklog tjedna veliki broj turista u Mostar. – Sezona je rano počela i za sada ide jako dobro. Ulažemo dodatne napore da se Mostar održi ne samo kao top povijesno-kulturna destinacija nego destinacija s puno raznolikih sadržaja, gastronomskih i vinskih, kako bi zadovoljili […]

Pretplatite se