HŠK Posušje seli sa stadiona Mokri Dolac na Gradski stadion u Tomislavgradu

admin
0 0
Read Time:57 Second

 

Kako je objavljeno iz HŠK Posušje uskoro će na njihovom stadionu Mokri Dolac započeti rekonstrukcija travnjaka, a do kraja izvođenja radova preselit će se na Gradski stadion u Tomislavgradu.

„Nakon više od 28 godina došlo je vrijeme na promjenu travnjaka na Gradskom Stadionu Mokri Dolac. Mnoge uspomene čuvat će travnjak ‘zelenog dragulja’. Na njemu su se slavile titule, proslavljali veličanstveni golovi u plavo-bijelom dresu, tekle rijeke suza nakon ispadanja, slavio se povratak u najviši rang, pisala povijest posuškog i BiH sporta“, priopćeno je iz Posušja.

U nedjelju u 19:30 sati će se posljednji put odigrati nogometna utakmica i Posušje će se pozdraviti sa svojim travnjakom, a nakon toga stiže moderan travnjak-hibrid. HŠK Posušje će svoj travnjak darovati NK Vir iz Posušja, članu MŽNL ŽZH-ŽHB.

Na svojoj službenoj stranici HNK Tomislav je Posušacima poželio dobrodošlicu.

„Naši susjedi i sportski prijatelji iz HŠK Posušje započet će rekonstrukciju travnjaka na svome stadionu Mokri Dolac, a do kraja izvođenja radova njihov dom bit će Gradski stadion u Tomislavgradu. HNK Tomislav izražava dobrodošlicu, te Posušju želi što više uspješnih utakmica i pozitivnih rezultata na Gradskom stadionu!“, objavljeno je iz kluba.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nakon 16 godina usuglašavanja - bit će priznate bh. vozačke dozvole u Italiji

Prema Sporazumu, ugovorne strane uzajamno priznaju važeće vozačke dozvole u korist njihovih vlasnika koji stječu stalni boravak na teritoriji druge zemlje. Nakon 16 godina usuglašavanja, ministar komunikacija i transporta BiH Edin Forto i ambasador Italije u BiH Marko Di Ruca potpisali su danas Sporazum o uzajamnom priznavanju vozačkih dozvola između […]

Pretplatite se