U ŠIROKOM BRIJEGU OBILJEŽEN DAN EUROPE

admin
0 0
Read Time:35 Second
Dan Europe obilježen je u Širokom Brijegu u četvrtak, 9. svibnja, što je prvi put da se ova manifestacija održava u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Događaj je organizirao Ured Vlade ŽZH za europske integracije u suradnji s Akademijom likovnih umjetnosti SUM-a uz potporu Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH.

Cjelodnevni program koji je organiziran i na Trgu širokobrijeških žrtava je posebno prilagođen djeci vrtićke dobi, kao i djeci osnovnih i srednjih škola koji su imali priliku sudjelovati u kreativnim radionicama.

Inače, 9. svibnja 1950. godine, tadašnji ministar vanjskih poslova Francuske Robert Schuman postavio je temelje za stvaranje Europske unije, zbog čega je ovaj datum odabran kao Dan Europe. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U POSUŠJU ODRŽANA 36. SJEDNICA VLADE ŽZH

U Posušju je u dvorani za sastanke Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH održana 36. redovita sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke. Na dnevnom redu se uz tekuća pitanja našlo još devet točaka koje se uglavnom odnose na Prijedloge Odluka između kojih možemo istaknuti točku vezanu za Plan utroška sredstava […]

Pretplatite se