Tomislavgrad: Predstavljanje knjige “Vareške suze” autorice Grete Filipović (najava)

admin
0 0
Read Time:39 Second

Matica hrvatska Tomislavgrad organizira promociju knjige “Vareške suze” autorice Grete Filipović. Promocija će biti u četvrtak, 23.5.2024.u 19 sati u Skupštini Hercegbosanske županije.

– Svatko od nas svojim dolaskom na promociju ove knjige sebi može dati ocjenu koliko je spreman obrisati barem jednu suzu s lica naše drage gošće, gospođe Grete – navode u Matici.

Knjiga je objavljena u nakladi Hrvatskoga dokumentacijskog centra Domovinskog rata u BiH. U njoj autorica, tada djevojačkog prezimena Mijatović, opisuje svoj život u mjestu Careva Ćuprija općina Olovo, od ranoga djetinjstva do odrastanja i poslova koje je radila, uključujući i dužnost vijećnice u Olovu. Nesretni rat prekida idilični život jer ni ona, ni njezina obitelj nisu pošteđeni teške i neizvjesne sudbine Hrvata u dolini rijeke Krivaje od Zavidovića i Olova do Vareša.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

SPORTIVA #3 - FITNESS INSTRUKTORICA / AMRA BURZA

U ovotjednoj sportskoj emisiji “SPORTIVA” gošća emisije je fitness trenerica Amra Brza. S Amrom smo porazgovarali kako je započela njena fitness priča te koliko je zapravo fitness kod nas popularan kao i mnoge druge zanimljivosti fitnessa. Cijelu emisiju pogledajte u nastavku:

Pretplatite se