DANI MLADOG KROMPIRA

admin
0 0
Read Time:51 Second
Manifestacija “Dani mladog krumpira – Ljubuški rani”, kojoj je cilj predstaviti visokokvalitetni autohtoni proizvod, održana je u srijedu u Ljubuškom u organizaciji Poljoprivredne zadruge “Plodovi zemlje” Ljubuški i Udruge poljodjelaca u ŽZH.

Program je započeo u Gradskoj vijećnici dobrodošlicom za uzvanike, kratkim filmom o ljubuškom krumpiru te prigodnim govorima domaćina i uzvanika.

Ovoj ukupno 13. manifestaciji su, uz proizvođače krumpira, nazočili i predstavnici Grada Ljubuškog, Vlade Županije Zapadnohercegovačke, Vlade Federacije BiH i drugi posjetitelji.

Okupljenima su se obratili domaćin, predsjednik Udruge poljodjelaca u Županiji Zapadnohercegovačkoj i ravnatelj PZ Plodovi zemlje Ljubuški Dubravko Vukojević, gradonačelnik Vedran Markotić, dopredsjedatelj Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Marinko Čavara, tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Federacije BiH Kemal Hrnjić.

Nakon programa u vijećnici manifestacija se preselila na Gradski trg gdje je uslijedilo svečano otvaranje manifestacije.

“Dani mladog krumpira” održavaju se 16. godinu zaredom, a pokrovitelji je ministar financija i dopresjednik Vlade FBiH Toni Kraljević. Više u prilogu:

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Završeni radovi na asfaltiranju cesta u naselju Kolo

Ovih dana su završeni radovi na asfaltiranju cesta u naselju Kolo, L=300+100 M, Š=3,5 m, a izvođač radova bilo je poduzeće KTM BRINA d.o.o. Posušje. Vrijednost ugovorenih radova iznosila je 59.202,00 KM, priopćeno je iz Uredna načelnika.

Pretplatite se