Ovo su stranke i kandidati koji su se prijavili za izbore u BiH

admin
0 0
Read Time:44 Second
Rok za podnošenje prijava za ovjeru političkih stranaka i nezavisnih kandidata za sudjelovanje na Lokalnim izborima 2024. godine koji će biti održani 6. listopada je istekao.

Prijave je sukladno Naputku o rokovima i redoslijedu izbornih aktivnosti podnijelo 113 političkih stranaka, 154 nezavisna kandidata, te 31 nezavisni kandidat pripadnik nacionalnih manjina.

Preliminarni pregled podnesenih prijava političkih stranaka pogledajte u nastavku:

 

Preliminarni pregled podnesenih prijava neovisnih kandidata pogledajte ovdje, a pregled podnesenih prijava neovisnih kandidata (nacionalne manjine) ovdje.

Središnje izborno povjerenstvo BiH u skladu sa rokovima utvrđenim u navedenom Uputstvu izvršit će provjere i ovjeriti prijave onih političkih subjekata koji ispunjavaju zakonom propisane uvjete, nakon čega se stječu uvjeti za podnošenje prijava za ovjeru koalicija ili listi nezavisnih kandidata. Odnosno, rok za podnošenje prijava za ovjeru koalicija i listi nezavisnih kandidata je od 10. do 18. lipnja, do 16 sati, priopćeno je iz SIP-a ovoga petka.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hrvati žive s roditeljima do 33. godine, evo zašto

Europska nekretninska kriza pogađa milenijalce u svim zemljama, a Business Insider analizirao je zbog čega su Hrvati rekorderi po duljini života u roditeljskom domu Analize Eurostata, statističkog ureda EU-u, pokazale su kako prosječan Hrvat napušta roditeljski dom sa 33 godine, što je najviša dob u EU. Za pripadnike mlađih generacija […]

Pretplatite se