26. REDOVITA SJEDNICA OV – TOMISLAVGRAD

admin
0 0
Read Time:47 Second

U općinskoj vijećnici održana je 26.redovita sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad, na dnevnom redu našlo se 27 točaka. Na samom početku uslijedila je nadopuna dnevnog reda budući da je Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije zatražilo suglasnost od Općinskog vijeća Tomislavgrad za donošenje Odluke o pristupanju provođenja procedure proširenja koncesije za izgradnju vjetroelektrane VE-Gradina na prostoru općine Tomislavgrad, koncesionaru „LAGER“ d.o.o. Posušje, na što Općinsko vijeće Tomislavgrad nije dalo prethodnu suglasnost.

Vijećnici su usvojili Prijedlog Odluke o dodjeli Javnog priznanja Medaljon Općine Tomislavgrad gospođi Ani Ljubas, pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo i glavnoj medicinskoj sestri u KBC – u Zagreb za iznimna postignuća za općinu Tomislavgrad u proteklom razdoblju na području zdravstva kao i Prijedlog Odluke o dodjeli Javnog priznanja Proglašenje počasnim građanima Općine Tomislavgrad bračnom paru gospođi Dragi Matić i gospodinu Miji Matiću koji su prvenstveno svojim humanitarnim, velikodušnim i nesebičnim djelima pridonijeli promicanju i ugledu Tomislavgrada. Opširnije u prilogu:

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

DANIJEL BOTO STIGAO IZ NJEMAČKE I ZAPJEVAO HIT MATE BULIĆA

Čapljinom smo prošetali s Danijelom Botom, zabavljačem i pjevačem koji je stihovima Mate Bulića, Joze Vučića i brojnih drugih razveselio prolaznike. Cijeli prilog pogledajte u nastavku:

Pretplatite se