Predstavnici EU s članovima HGSS-a Čapljina posjetili Počitelj

admin
0 0
Read Time:49 Second

Ranije smo pisali kako će Počitelj dobiti edukacijski centar za potrebe gorskih sliužbi spašavanja, a to se potvrdilo ovih dana posjetom izaslanstva EU, piše Čapljinski portal

Naime, menadžer projekta EU za lokalne zajednice Adnan Mević i programska menadžerica Europske unije u Bosni i Hercegovini, Elma Prcić Bilić, posjetili su predstavnike HGSS Čapljina.

S njima su razgovarali renovaciji prostorija Osnovne škole “Počitelj” koja u nadolazećem razdoblju postaje Edukacijski centar za gorske službe spašavanja.

HGSS Čapljina član je međunarodnih udruženja ICAR i ECRA, što znači da su u vrhu međunarodne mreže koja dijeli znanje i resurse za operacije spašavanja u planinama i pećinama.

”Nakon sastanka uslijedila je posjeta školi u Počitelju koja će uskoro postati omiljeno mjesto za sve naše GSS-ovce i GSS-ovke, kao i za sve one koji žele postati dio ove sjajne zajednice”, priopćeno je.

Projekt EU za lokalne zajednice, uz financijsku podršku Europska unija u Bosni i Hercegovini realizira CPCD sa partnerskom organizacijom Help – Hilfe zur Selbsthilfe e.V. BH.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Delmati nastavljaju put prema jugu – otvorenje izložbe Delmati: snaga zajedništva u Franjevačkom muzeju i galeriji Gorica – Livno

Govoreći o nasljeđu kulturnog identiteta kojega baštinimo prvenstveno preko imena čitave jedne regije – Dalmacije – izložba „Delmati: snaga zajedništva“ donosi priču o dugoj povijesti i životu prapovijesnoga plemena, Delmatima. Kao dio obimnog projekta Delmati: snaga zajedništva, financiranog od strane Ministarstva kulture i medija RH te Splitsko-dalmatinske županije, uz potporu […]

Pretplatite se