“Dobro slaži i ostani živ”

admin
0 0
Read Time:54 Second

Jedinstvena tradicionalna manifestacija “Dobro slaži i ostani živ” održava se svake godine druge subote u 11. mjesecu u Hajdučkim Vrletima.

Najbolji lažovi bore se za bogate hajdučke nagrade uz bogatu tombolu i prigodan zabavni program uz tamburaše.

Ovako je izgledala najava prvog natjecanja “Dobro slaži i ostani živ”, daleke 2003. godine:

„E moj narode, Hajdučka Republika Mijata Tomića obznanjuje puku da će se dana 08.11.2003. godine održati prvo natjecanje poštenih ljudi u laganju pod nazivom „Dobro slaži i ostani živ“.

Pravo sudjelovanja imaju svi pošteni i čestiti ljubitelji istinite riječi koji se blagovremeno prijave u Hajdučku Republiku Mijata Tomića, osobno ili telefonski.

U sklopu ove večeri se tradicionalno održava i bogata tombola, kao i prigodan program uz tamburaše. Veliko zanimanje javnosti i gostiju ne izostaje godinama, tako da je samo natjecanje postalo izuzetno popularno, a Vrleti premalene da prime sve zainteresirane goste za ovu večer.

Obilje zabave i smijeha, bogat zabavni program uz tamburaše te vrijedna tombola čine ovo natjecanje posebnim i jedinstvenim u svijetu, a kako je izgledalo ove godine, pogledajte u prilogu.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ivan Buljan osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Abu Dhabiju!

Abu Dhabi je ovaj vikend bio domaćin Svjetskog prvenstva u Jiu -Jitsu, na kojemu je nastupio Hrvat Ivan Buljan i osvojio srebrnu medalju. Ivan se borio u kategoriji do 94 kilograma, a u polufinalu je pobjedio najvećeg talenta Abu Dhabija. Član je švicarskog jiu jitsu kluba Alvorada s kojim je […]

Pretplatite se