Općina Tomislavgrad: Rezultati natječaja za dodjelu stipendija za akademsku 2023./2024. godinu

admin
0 0
Read Time:35 Second

Povjerenstvo za utvrđivanje liste za dodjelu stipendija Općine Tomislavgrad utvrdilo je popis kandidata koji su ostvarili pravo na stipendiju u akademskoj 2023./2024. godini.

Student gubi pravo na stipendiju  ukoliko se utvrdi da je dao netočne podatke i dokumente  u postupku prijave na natječaj s obzirom da se unutar pojedine kategorije nije mogao dodijeliti utvrđeni broj stipendija, planirani broj stipendija za pojedinu kategoriju preraspodijeljen je na druge kategorije studenata u skladu s brojem pristiglih prijava.

Temeljem članka 26. („Službeni glasnik Općine Tomislavgrad, broj 7/22), student, nezadovoljan listom Povjerenstva, može uložiti prigovor u roku od 8 (osam) dana od dana objavljivanja rezultata natječaja, Općinskom načelniku.

Odluka donesena na prigovor je konačna.

Rezultate pogledajte OVDJE.

Općina Tomislavgrad

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dosad je bio najplaćeniji izbornik u povijesti. Dao je otkaz i preuzeo Hrvatsku

DAGUR SIGURDSSON (50) je novi izbornik hrvatske rukometne reprezentacije. Ovaj Islanđanin će tako postati prvi stranac ikad na klupi Hrvatske, a na nju stiže nakon što je dao otkaz na mjestu izbornika Japana, gdje je dosad bio najplaćeniji izbornik na svijetu s godišnjom plaćom od čak milijun eura. Islanđanin je […]

Pretplatite se