Dobitnik srećke u vrijednosti od 3,2 milijuna eura još uvijek se nije javio u prostore Lutrije

PROTV
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Vlasnik dobitne srećke u vrijednosti od čak 3,2 milijuna eura još uvijek se nije javio u prostore Lutrije, javlja Kurir.

Naime, dobitnik iz Banja Luke još uvijek nije preuzeo osvojeni iznos, a kako navodi direktor Lutrije Republike Srpske Goran Šaula postoji točno određen rok u kojem se mora javiti.

Kad se javi i utvrdi njegov identitet točno se zna dalji postupak. Obveza uplate poreza na dobitak nastaje u trenutku isplate dobitka igraču. Dok se igrač ne javi u propisanom roku, mi nemamo nikakvu obvezu, niti saznanje šta ćemo s porezom na dobitak – rekao je Šaula.

Prema njegovim riječima, ukoliko se dobitnik ne javi u tom roku, predviđeni iznos ide u fond neisplaćenih dobitaka na osnovu propisima o igrama na sreću.

Kad nema isplate dobitka, nema ni isplate poreza. Imamo mnogo vrsta dobitaka, kako većih, tako i manjih, a događa se nekada da se netko od dobitnika ne javi. Ukoliko se za veći dobitak nitko ne javi onda se postupa po Zakonu s tim dobitkom. Ovo nije tako rijetka pojava, ali još ne možemo ništa govoriti oko ovog dobitka jer je prošlo tek pola zakonskog vremena i dobitnik ima još mjesec dana vremena da se javi i preuzme dobitak – pojasnio je Šaula.

Dobitni listić izvučen je polovicom rujna, a dobitni brojevi bili su 7, 25, 16, 24, 19, 18, 10.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Prisilno prosjačenje u BiH u porastu

U 2020. godini, u BiH je evidentirano 70 žrtva trgovine ljudima, od kojih 35 djece, dok su od 57 evidentiranih žrtava u 2021. godini, njih 50 bili djevojčice i dječaci. Bosna i Hercegovina je zemlja porijekla, tranzita i odredišta za trgovinu ljudima u svrhu prisilnog prosjačenja, činjenja krivičnih djela, seksualne […]

Pretplatite se