Učenici OŠ fra Mije Čuića pobjednici 4. fotografskog natječaja

admin
0 0
Read Time:54 Second

U konkurenciji 142 prijave i 232 fotografije na temu „Omiljena knjižnica“ iz 42 grada diljem Republike Hrvatske, učenici naše škole osvojili su čak tri nagrade! Prvo mjesto osvojila je učenica 4. razreda iz Bukovice Josipa Petrović dok treće mjesto dijele Marijan Bagarić, učenik drugog razreda i Mario Bagarić, učenik četvrtog razreda. Drugo mjesto dijele učenici iz Koprivnice i Slavonskog Broda.

Podsjećamo, pet naših učenika iz Bukovice: Marijan Bagarić, Bože Bagarić, Mario Bagarić, Josipa Petrović i Nikol Čujić sa svojim mentoricama, učiteljicama: Milom Dodig, Marijom Ćurić, Dragicom Anić i Ivanom Ćurić te nastavnicom likovne kulture Boženom Radoš Jukić koja je učenike fotografirala u veljači su posjetili Gradsku i Franjevačku knjižnicu u Tomislavgradu te našu školsku knjižnicu. U svakoj knjižnici snimili su nekoliko odličnih fotografija kojima su se prijavili na spomenuti natječaj Dječje knjižnice “M2“ u Zagrebu.

Ovom prilikom zahvaljujemo našim knjižničarima koji su našoj ekipi bili izvrsni domaćini te bez njihova gostoprimstva i lijepog ugođaja, koji je sam po sebi bio doživljaj za pamćenje, ne bi bilo ni naših, pobjedničkih fotografija, navode u OŠ fra Mije Čuića.

Tomislavcity

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Samo dvije europske zemlje imaju manje mirovine od BiH

Prema Eurostatu, starosne mirovine diljem Europe značajno se razlikuju i u nominalnim iznosima i u standardu kupovne moći, piše Euronews. U 2021. prosječni mjesečni bruto izdaci za starosnu mirovinu po korisniku unutar EU-a uvelike su varirali, od čak 2.575 eura u Luksemburgu do niskih 226 eura u Bugarskoj, pri čemu […]

Pretplatite se