Euro 2024 pred vratima: Hrvatska večeras protiv Sjeverne Makedonije

admin
0 0
Read Time:34 Second

Manje od dva tjedna prije prve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu 2024. u Njemačkoj, Vatreni imaju prvu provjeru.

Večeras od 19 sati Hrvatska u Rijeci dočekuje Sjevernu Makedoniju.

Hrvatski nogometaši se pripremaju u Rijeci otkud će otići na drugu prijateljsku provjeru, protiv Portugala 8. lipnja. Na Euru Hrvatska prvo igra sa Španjolcima (15.6.), a potom Albancima (19.6.) i Talijanima (24.6.).

Za utakmicu s Makedoncima Dalić neće moći računati na igrače koje još uvijek nisu završili sa sezonom ili su imali kasniji završetak. To su Luka Modrić, Marcelo Brozović i Mario Pašalić. Nikola Vlašić neće igrati jer Dalić ne želi riskirati, no mogao bi biti spreman za Euro.

Tomislavcity

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Evo gdje Hrvati iz BiH mogu glasovati za Europski parlament

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini objavilo je adrese birališta na kojima će se održavati izbori za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske. Glasovanje će biti moguće na sljedećim lokacijama: Sarajevo: Franjevački međunarodni studentski centar, Zagrebačka 18 Mostar: Kampus Sveučilišta u Mostaru, Matice hrvatske bb Banja Luka: Generalni […]

Pretplatite se