Prijave za upis na Sveučilište u Mostaru počinju 24. lipnja

admin
0 0
Read Time:56 Second

Sveučilište u Mostaru u novoj akademskoj 2024./2025. godini prima 4569 novih studenata, a Prijave za upise studenata u akademsku 2024./2025. godinu na svim ustrojbenim jedinicama Sveučilišta u Mostaru počinju 24. lipnja i traju do 5. srpnja.

Kao i prošle godine omogućeni su elektronički upisi gdje svi zainteresirani pristupnici mogu predati svoje prijave za razredbeni postupak putem Informacijskog sustava sveučilišta na adresi upisi.sum.ba ili na odgovarajućoj ustrojbenoj jedinici na kojoj se pristupnik želi upisati. Nakon toga datuma ustrojbene jedinice provest će evaluaciju prijava i razredbeni postupak od 8. srpnja do 12. srpnja 2024., a oni studenti koji se upišu na željeni studijski program, do početka nove akademske godine morat će donijeti svoju originalnu dokumentaciju, navode iz SUM-a.

 

Sastavnice Sveučilišta u Mostaru su: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Ekonomski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Fakultet zdravstvenih studija, Farmaceutski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije, Medicinski fakultet i Pravni fakultet..

Natječaj koji osim kvota, sadrži podatke o razredbenim ispitima i visinama školarine, može se preuzeti na sveučilišnoj web stranici SUM-a.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

"CIBUS" iz Travnika, prvi na balkanskom i europskom natjecanju.

“CIBUS -zdrava hrana” iz Travnika, koja se bavi tradicionalnom proizvodnjom i prodajom zdrave hrane – voća i povrća, meda, prirodnih sokova, … ostvarili su fantastičan uspjeh na natjecanju u Srbiji. Na Festivalu rakija u Apatinu koje se održalo 15. lipnja 2024. godine u konkurenciji od 12 država Balkana i Europe […]

Pretplatite se