RIJEKE HODOČASNIKA UOČI 43. OBLJETNICE GOSPINIH UKAZANJA

admin
0 0
Read Time:44 Second
Tisuće vjernika od ranih jutarnjih sati sudjeluju u raznim procesijama i molitvenim programima. Dan je velika većina njih započela tradicionalnom međunarodnom “Hodnjom mira”, dok veliki dio vjernika još uvijek pristiže.
Najviše hodočasnika očekuje se na samu godišnjicu ukazanja 25. lipnja.
U sklopu programa obilježavanja 43. obljetnice Gospinih ukazanja, danas je svetkovina Rođenja svetog Ivana Krstitelja, ujedno i uočnica ukazanja u Međugorju.
Razgovarali smo sa Željkom Batarilom, novinarom za njemački časopis “Međugorje” koji na njemačkom jeziku izlazi već 40 godina te izvješćuje, kako kaže sve poruke Međugorja koje su itekako važne za današnji svijet u kojemu je ugrožen mir, te navodi kako ovo svetište posjećuje više puta u godini.
Kako li je dragocjena, Bože, dobrota Tvoja nad nama; U Tebi je naš izvor životni; Tvojom svjetlošću mi svjetlost vidimo. I zakrili dobrotom sve koji Te ovdje štuju. (Ps 35)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

IVANJSKA NOĆ NA CRNAŠNICI

U Knešpolju kod Širokoga Brijega na vrelu rijeke Crnašnice, održalo se tradicionalno svečano misno slavlje uoči sv. Ivana Krstitelja, gdje je kip postavljen i blagoslovljen. Od 2007. godine traju radovi na ovom prirodnom biseru a svake godine se uvjeti i izgled poboljšavaju uz dobrovoljni rad mještana kao i ljudi iz […]

Pretplatite se