Nova era u oblasti zdravstvenog osiguranja u BiH

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second
Pod sloganom “Osiguraj bolje zdravlje – Doktor po tvojoj mjeri”, ovaj proizvod rezultat je sinergije članica ASA Grupacije
ASA CENTRAL osiguranje predstavilo je danas paket proizvoda koji predstavlja novu eru u području dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u BiH.
Pod sloganom “Osiguraj bolje zdravlje – Doktor po tvojoj mjeri”, ovaj proizvod rezultat je sinergije članica ASA Grupacije te donosi usluge i pogodnosti, koje predstavljaju novitet u oblasti dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja , ne samo u BiH, već i u regiji.
Feđa Morankić, predsjednik Uprave ASA CENTRAL osiguranja, istakao je da kao vodeće osiguravajuće društvo u BiH, ASA CENTRAL osiguranje kontinuirano donosi inovativne proizvode prilagođene različitim ciljanim grupama te ovaj proizvod predstavlja još jedan iskorak na tom putu. ”ASA CENTRAL osiguranje, kao najveće osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini, lider je u kreiranju jedinstvenih i inovativnih proizvoda.
Primjer takvog pristupa, nastao u sinergiji s članicama ASA Grupacije, upravo je koncept koji danas predstavljamo javnosti – Nova era dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, model koji smo kreirali iz dubokog razumijevanja potreba naših korisnika i tržišta zdravstvenog osiguranja u cjelini.
Radi se o četiri različita paketa osiguranja pod nazivima Dr. Fleksi, Dr. Expres, Dr. Special i Dr. Prestige , svaki sa jedinstvenim karakteristikama i prednostima.
Kroz naprednu tehnologiju ugovaranja termina, fleksibilnost prilikom izbora zdravstvenih usluga ovi proizvodi su efikasni te štede vrijeme i novac korisnicima, pokrivajući preventivne preglede, dijagnostiku i bolničko liječenje u ASA Bolnici , kao i usluge Eurofarm Centar Poliklinik.
Kao najveće osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini, ASA CENTRAL osiguranje brine o klijentima, zaposlenicima i partnerima te im pruža sigurnost, povjerenje i zadovoljstvo.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

BiH će biti u sustavu europskog digitalnog novčanika

Europski digitalni novčanik Wero doći će i u BiH. Wero je novi sustav mobilnog plaćanja koji je osnovala skupina europskih banaka i financijsko-tehnoloških tvrtki. Bit će itekakva konkurencija drugim gigantima.   Što je Wero u širem obliku? To je novi sustav mobilnog plaćanja koji je osnovala skupina europskih banaka i […]

Pretplatite se