Hrvatska košarkaška reprezentacija poražena u finalu

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Hrvatska košarkaška reprezentacija igrala je kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Parizu. Nakon pobjede nad Slovenijom i poraza od Novog Zelanda u polufinalu su svladali Dominikansku Republiku. U finalu ih je dočekala Grčka, ali ovaj protivnik pokazao se prejakim. Hrvatski košarkaši ostali su bez Olimpijskih igara.

Grčka košarkaška reprezentacija pobijedila je Hrvatsku sa 80-69 (22-22, 23-17, 21-14, 14-16) u finalu kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Parizu, koji je u nedjelju završen u Dvorani mira i prijateljstva u Pireju. Hrvatsku je i u ovom dvoboju predvodio Ivica Zubac sa 19 koševa i 13 skokova.

Odlično je s hrvatske strane utakmicu otvorio Mario Hezonja, koji je ubacio 10 od 22 koša naše reprezentacije u prvoj četvrtini.

S grčke strane je to bio Georgios Papagiannis, koji je pogodio dvije trice (2/2) i ubacio 10 bodova bez promašaja. Upravo je on vratio Grke kad je Hrvatska došla do najveće prednosti ijedne momčadi (18-14) u 8. minuti.

Nešto lošiji ulaz u utakmicu imao je Ivica Zubac koji je pogodio samo jedan od tri šuta i jedno od četiri slobodna bacanja pa je minute na centarskoj poziciji dobio Danko Branković i solidno zamijenio našeg najboljeg igrača na ovom turniru.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

MOSTAR: U PLANU IZGRADNJA NOVIH VRTIĆA

Deset od ukupno 16 privatnih vrtića u Mostaru ispunilo je zakonske uvjete, čime će 850 djece imati pravo na subvenciju od Grada Mostara, čime se nastoji olakšati roditeljima. Istovremeno, povećan broj djece zahtijeva veće kapacitete, pa je planirana izgradnja novih gradskih vrtića u Mostaru. Unatoč ovom napretku, liste čekanja za […]

Pretplatite se