Za vikend kratkotrajna promjena vremena, oblačno i kišovito

Domagoj
0 0
Read Time:57 Second

Danas će naoblačenje sa zapada u Bosni i Hercegovini dovesti većinom slabu kišu. Više padavina očekuje se tijekom noći na subotu. Vjetar slab do umjeren, povremeno s jakim udarima, južnog i jugoistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 15 do 21°C, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

 

U subotu oblačno vrijeme s kišom. U večernjim satima na vrhovima planina moguć je slab snijeg. Očekivana količina padavina u većem dijelu zemlje između 15 i 30, lokalno do 50 l/m2. Jutarnja temperatura od 7 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 8 do 13, na jugu do 16 stepeni.

 

U nedjelju u Bosni oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom. U Hercegovini jutro oblačno, uz postepeno razvedravanje tijekom dana. Jutarnja temperatura od 4 do 9, na jugu do 13, a dnevna od 7 do 12, u Hercegovini od 14 do 18 stupnjeva.

 

U ponedjeljak u Bosni pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno smanjenje naoblake tijekom dana. U Hercegovini pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 8 do 14, u Hercegovini do 19 stupnjeva.

 

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

UEFA kaznila Nogometni savez BiH

UEFA je kaznila Nogometni savez BiH zbog, kako je navedeno, rasističkog ponašanja bh. navijači na utakmici Lige nacija – skupina B, u Bukureštu protiv Rumunjske (4:1 – 26. rujna). Naime, stadion na kojem će naša reprezentacija igrati prvu domaću utakmicu u UEFA natjecanju bit će djelomično zatvoren za navijače, a […]

Pretplatite se