POSLJEDNJA VEČER 13. MEĐUNARODNIH VEČERI FOLKLORA 2024. U VIONICI

admin
0 0
Read Time:54 Second

Trodnevna kulturna manifestacija Međunarodne večeri folklora “Vionica 2024.” završila je u nedjelju 14.srpnja, uz nastup kulturno-umjetničkih društava iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Bugarske i Poljske.

Tijekom protekla tri dana u Vionici je nastupilo sedam kulturno-umjetničkih društava iz BiH i Hrvatske, brojne pjevačke skupine i kulturno-umjetnička društva, dok je 13. međunarodna smotra folklora završila nastupima kulturno-umjetničkih društava iz ovog dijela Europe.

HKUD sv. Marko Vionica, kao organizator manifestacije, dugi niz godina ulaže ogromne napore kako bi u ovom malenom mjestu organizirao vrhunsku manifestaciju, koja je nadišla lokalne i regionalne okvire.

“U našu malu Vionicu dolaze društva iz ovog dijela Europe, a svjedoci smo da su ovdje ranije nastupila i tri državna ansambla. Sve ovo što radi HKUD sv. Marko je na ponos Općine Čitluk, ali i države BiH jer se ovdje uspostavljaju mostovi kulture uz povezivanje i u drugim djelatnostima”, kazao je načelnik općine Čitluk Marin Radišić.

 

Ovakva manifestacija povezuje sve nas u Bosni i Hercegovini, kao i sve zemlje koje sudjeluju”.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

MOTOCIKLISTI IZ CIJELOG SVIJETA STIGLI NA KUPRES - BOSNIA RALLY 2024.

U nedjelju 14. srpnja 2024. u 18:00 h održano je druženje u gradskom parku u Kupresu sa vozačima Bosnia Rally-a! Vozači rally-a stigli su iz cijeloga svijeta, a njih oko 430 uživalo je i uživat će u opuštenoj atmosferi i terenskim vožnjama na stazama koje su idealne za ovakvu vrstu […]

Pretplatite se