SUM pokreće online studij “Primjena umjetne inteligencije”

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Sveučilište u Mostaru pokrenulo je online studijski program, diplomski studij ‘Primjena umjetne inteligencije’, koji će početi s upisima već ove jeseni. „Sveučilište u Mostaru, kroz svoj Centar za informacijske tehnologije SUMIT, kompetentno i stručno je odgovorilo na sve izazove digitalizacije koje današnje informacijsko društvo postavlja.

S obzirom na sveprisutnu internetsku povezanost koja značajno mijenja obrazovanje, ovaj program nudi fleksibilnost učenja na daljinu gdje studenti mogu studirati prema vlastitom tempu i rasporedu, bez potrebe za fizičkom prisutnošću na kampusu.

Prilikom studija koristit će se napredni sustav za upravljanje učenjem SUMARUM i Google Workspace alate, omogućujući učinkovitu distribuciju materijala i komunikaciju. Nastava će biti organizirana putem sinkrone i asinkrone interakcije, pružajući studentima visokokvalitetan i personaliziran obrazovni sadržaj.

Ključni predmeti uključuju tehničke i netehničke izborne module koji omogućuju studentima da steknu specijalizirana znanja u primjeni umjetne inteligencije. Program također naglašava praktični rad, gdje studenti tijekom završnog semestra obavljaju stručnu praksu u suradnji s industrijom, integrirajući akademsko znanje s praktičnim iskustvom.

Obrazovanje na daljinu je nova stvarnost. Obrazovne institucije, kako u Europi i svijetu, tako sve više i u Bosni i Hercegovini i zemljama u regiji postaju svjesne i prilagođavaju se ovoj novoj stvarnosti. Broj obrazovnih programa koji se u manjoj ili većoj mjeri izvode na daljinu, na svim akademskim razinama, svakim je danom sve veći.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

SPORTIVA #9 - AK "PULS" TOMISLAVGRAD

Atletski klub “Puls” iz Tomislavgrada je klub koji okuplja sve one koji se žele baviti sportom, razvijati znanja, vještine i vrijednosti koje su temelj zdravog tijela i zdravog uma. Atletika je sport za sve, bez obzira na dob i spol te na tjelesnu formu i fizičko stanje. Gosti ovotjedne Sportive […]

Pretplatite se