RIJEKE LJUDI PREPLAVILE ULICE GRADA LIVNA

admin
0 0
Read Time:42 Second

U središnjem Gradskom parku na ljetnoj pozornici sinoć je u Livnu otvoreno 12. Livanjsko kulturno ljeto, uz koncert mladog mostarskog pjevača Adija Šoše.

Manifestaciju je proglasio otvorenom gradonačelnik Darko Čondrić, te je kazao „Sve što radimo nastojimo iskomunicirati sa sugrađanima i onda u sklopu svojih nadležnosti to odraditi. Mlada, vrijedna ekipa Gradske uprave i Turističke zajednice Grada Livna je pripremila program, ja vjerujem dosta raznolik, sadržajan i da će svatko naći nešto za sebe“.

Livno je poznato po svojoj kulturnoj tradiciji a Livanjsko kulturno ljeto je jedan doprinos toj istoj tradiciji, a svake godine se upotpunjuje novim sadržajima pa tako i ove godine možete uživati u nizu manifestacija kroz ljetne mjesece, što kulturnih, sportskih, folklornih.

Posjetitelji su sinoć svojom brojnošću pokazali koliko su željni i druženja i kulturnih sadržaja.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PRIČA O OTONU, OTODIJI ILI TOMI - UMJETNIK S KUPRESA

Otodije Šimić, umjetnik s Kupresa, trenutno umirovljeni učitelj, pjesnik i slikar koji je svoj hobi pretvorio u prava mala umjetnička djela. Otodije je rođen 1943. godine, a mnoge generacije je ispratio tijekom svog dugog učiteljskog staža u područnoj školi u Vrilima i u Srđevićima u Livnu. Ovaj umjetnik istinski živi […]

Pretplatite se