POSUŠJE: Višesatna obustava prometa, jedna osoba smrtno stradala

admin
0 0
Read Time:50 Second

Sinoć je oko 20 sati na dijelu magistralne ceste M-6.1 između Posušja i Toislavgrada, u mjestu Vinjani došlo do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok je još jedna ozlijeđena.

U ovoj prometnoj nesreći, kako je potvrđeno iz Ureda za informiranje MUP-a županije Zapadnohercegovačke za Hercegovina.info, sudjelovali su S.R. (2001.) s područja Prozora koji je upravljao osobnim vozilom Passat i A.S. (1972.) s područja Odžaka koji je upravljao teretnim vozilom Man s prikolicom.

U ovoj prometnoj nesreći, Passat je podletio pod teretno vozilo i S.R. je smrtno stradao, dok je A.S. zadobio ozljede neutvrđenog stupnja.

Zbog ove teške prometne nesreće, u kojoj je izgubljen još jedan mladi život, promet je u potpunosti bio zatvoren više sati, te je tijekom ranih jutarnjih sati isti normaliziran.

Očevid su na mjestu nesreće uradili službenici Policijske uprave Posušje uz prisustvo dežurne tužiteljice županijskog Tužiteljstva županije Zapadnohercegovačke (ŽZH), potvrđeno je iz Ureda za informiranje MUP-a ŽZH.

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

ITALIJA: Radnika iz BiH udario viličar

Talijansko Udruženje metalskih radnika pozvalo je na prikupljanje donacija i sredstava za daljnje liječenje radnika iz Bosne i Hercegovine (57) koji je nedavno teško ozlijeđen u nesreći na radu. Kako prenose talijanski mediji, on je radio u metalskoj industriji, a teške ozljede je zadobio nakon što ga je udario viličar […]

Pretplatite se