PETA MEDALJA ZA HRVATSKU: Sandra brončana na OI

admin
0 0
Read Time:56 Second

Hrvatska atletičarka Sandra Elkasević osvojila je brončanu medalju u bacanju diska na Olimpijskim igrama u Parizu s hicem od 67.51 metara.

Za Elkasević je ovo treće olimpijsko odličje u karijeri, nakon zlata u Londonu 2012. i Rio de Janeiru 2016., dok je prije tri godine u Tokiju bila četvrta.

Elkasević je i na svojim četvrtim Igrama najbolji hitac izvela u trećoj seriji, tako je bilo i u trijumfalnim izvedbama u Londonu i Riju kao i u “nesretnom” Tokiju.

Hrvatska je šampionka dobro otvorila natjecanje hicem od 64.25 metara kojim si je osigurala nastup u svih šest serija. Nakon što je pala na četvrto mjesto nakon druge serije, odgovorila je svojim najboljim hicem sezone od 67.51m kojim je “zacementirala” svoje mjesto na pobjedničkom postolju.

I Feng je svoj najbolji hitac izvela u trećoj seriji, no u ostalima je bila konstantnija, upisala je još 67.25m i 67.13m, dok je Elksaević imala četiri prijestupa.

 

Elkasević je osvojila petu medalju za Hrvatsku u Parizu, nakon zlata džudašice Barbare Matić i braće Sinković u veslanju, srebra Donne Vekić u tenisu te bronce strijelca Mirana Maričića.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Novčane isplate za još 1.918 porodilja

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike pustilo je na isplatu drugu grupu majki koje su podnijele prijavu za podršku od 1.000 konvertibilnih maraka za novorođenu djecu u Federaciji Bosne i Hercegovine. U mjesecu kolovozu na isplati je 1.918 prijava majki za ukupno 1.939 djece za koje je osiguran ukupni iznos […]

Pretplatite se