16. MEĐUNARODNA SMOTRA FOLKLORA U ROŠKOM POLJU

admin
0 0
Read Time:48 Second

Članovi HKUD ”Fra Jozo Križić”, Roško Polje, i ove su godine domaćini i organizatori tradicionalne manifestacije ”Roško kulturno ljeto”, pod sloganom – ”Roško polje zavičaju mili”.

”Roško kulturno ljeto 2024.” započelo je 25. srpnja akcijom dobrovoljnog darivanja krvi, a nakon ”Dječijeg dana” i 10. Memorijalnog malonogometnog turnira u čast pokojnog fra Marka Jukića u sklopu ove manifestacije, 3. kolovoza, upriličena je i 16. Međunarodna smotra folklora. Na smotri je nastupilo 11 kulturno umjetničkih društava i pjevačkih skupina iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.

Tijekom večernjeg programa upriličena je i bogata tombola, a po završetku službenog dijela i dodjele zahvalnica sudionicima smotre, publiku je zabavio Tamburaški sastav ”Mediteran”.

 

”Roško kulutrno ljeto 2024.” sa svojim uistinu bogatim programom i zanimljivim sadržajima završava ”Danom tradicijskih sportova”, 9. kolovoza.

Organizatorima i prijateljima iz HKUD-a ”Fra Jozo Križić” još jedanput se iskreno zahvaljujemo na pozivu i gostoprimstvu te im želimo puno uspjeha u daljnem radu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

SJAJNE BARAKUDE: Hrvatska je u polufinalu Olimpijskih igara

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija plasirala se u polufinale Olimpijskih igara nakon što je u četvrtfinalu svladala Španjolsku sa 10-8 (2-0, 4-3, 2-2, 2-3). Po dva gola za Hrvatsku postigli su Loren Fatović, Maro Joković i Konstantih Harkov, po jedan su dodali Rino Burić, Ante Vukičević, Marko Žuvela i Josip Vrlić, […]

Pretplatite se