RH: Provalio u šest automobila usred vjenčanja, ukrao tisuće eura

admin
0 0
Read Time:34 Second
Zagrebačka policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je noćas izazvao pravu dramu tikekom vjenčanja u mjestu Haganj kod Vrbovca. Dok je svadba trajala, nepoznati lopov je iskoristio njihovo veselje i između 1 i 1.45 sati provalio u čak šest automobila, pišu 24Sata.
Ušao je u Renault Captur bjelovarskih registarskih oznaka vlasništvo 47-godišnjaka, Audi Q3, bjelovarskih registarskih oznaka vlasništvo 30-godišnjaka, Audi A6 križevačkih registarskih oznaka vlasništvo 58-godišnjaka, Mercedes GLA zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo 35-godišnjaka, Mercedes E klasa bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka vlasništvo 61-godišnjakinje te Audi A4 njemačkih nacionalnih oznaka vlasništvo 29-godišnjaka. Iz vozila je otuđen novac i drugo.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura. Slijedi kriminalističko istraživanje.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Uskoro gradnja brze ceste koja će BiH povezivati s Hrvatskom i Europskom unijom

Ubrzavaju se aktivnosti prometne revitalizacije Unsko-sanske županije, a u ovom trenutku provode se pripremne aktivnosti za brzu cestu koja će povezati Bihać, Cazin i Veliku Kladušu, omogućujući sigurniju i bržu cestovnu povezanost, ali i otvarajući nove gospodarske perspektive ovoga dijela BiH. Sada na red dolazi studija o utjecaju na okoliš, […]

Pretplatite se