TRI LEGENDE HRVATSKE GLAZBE NAPRAVILE KONCERT ZA PAMĆENJE – IMOTSKI

admin
0 0
Read Time:40 Second
Dugoočekivani koncert “Imotski ne zaboravi” na stadionu Gospin dolac, gdje su se slile gomile ljudi, zasigurno će se dugo pamtiti.
Među prvim izvođačima na binu je izišao Dražen Zečić i publiku zagrijao svojim pjesmama “Hej sokole”, “Niko nema dva života”…, nakon kojega se kralj dijaspore, Mate Bulić, pobrinuo da svojim hitovima, atmosferu na stadionu održi na razini.
Ali pravi vrhunac oduševljenja nastupio je kad je, nakon dvije godine pauze, Marko Perković Thompson izašao pred publiku. Počeo je nastup kao treći izvođač sa svojom najnovijom pjesmom “Ako ne znaš što je bilo”, koja je, sudeći po reakcijama publike, osvojila srca pjevačevih fanova.
Iste scene trebali bi gledati već sutra, kada će Thompson na istom mjestu, održati i samostalni koncert koji je rasprodan u rekordnom roku.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Veliki broj teretnih vozila testirao novi most na dionici Počitelj - Zvirovići

Most Počitelj, odnosno ‘Most Hercegovina‘ kako će se službeno zvati, do kraja ljeta trebao bi biti pušten u promet. Riječ je o sastavnom dijelu poddionice Počitelj – Zvirovići koridora Vc duge 11 kilometara, a koja će biti povezana s Republikom Hrvatskom preko graničnog prijelaza Bijača. Prije nekoliko dana postavljen je […]

Pretplatite se