Livno: Na jezeru Mandek pozlilo 62-godišnjem muškarcu

admin
0 0
Read Time:51 Second
Životno je ugrožen muškarac N.H. iz Livna, te je smješten u Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar, potvrđeno je za Bljesak.info iz ureda za informiranje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.
Na livanjskom jezeru Mandek, opet je došlo do utapanja, a nesretni muškarac je u četvrtak oko 17 sati završio na Odjelu hitne medicinske pomoći. ”Dana 15.8.2024. godine u 17:10 sati policiju su nazvali djelatnici Hitne medicinske pomoći Livno i dojavili da se na Odjelu hitne medicinske pomoći nalazi osoba N.H. (1962.) iz Livna, a koji se tijekom dana utapao na jezeru Mandek u Livnu.
Na Odjel su upućeni policijski službenici PP Livno koji su u informativnom razgovoru sa dežurnim liječnikom došli do saznanja da je pomenuti N.H. za vrijeme kupanja u jezeru imao određene zdravstvene probleme radi kojih je došlo do utapanja”, navode iz MUP-a HBŽ-a.
Iz MUP-a su naveli, kako je muškarac jučer bio u stabilnom stanju, no radi predostrožnosti su ga uputili u SKB Mostar na daljnje liječenje.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

ZRINJSKI u play-offu Konferencijske lige

Nogometaši HŠK Zrinjski u play-offu su Konferencijske lige. Mostarci su večeras pod Bijelim Brijegom svladali Botev 2:0 i tako poništili poraz iz Plovdiva gdje je Botev prije sedam dana slavio s 2:1. Za Plemiće su večeras pogotke postigli Mulahusejnović i Tomislav Kiš. Na teren je od prve minute Mario Ivanković […]

Pretplatite se