DUGOPOLJE: Thompson pred 35 tisuća ljudi posvetio pjesmu bolesnom sinu

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second
Nekoliko dana prije, nastupivši na dva koncerta u Imotskom, s jednakim entuzijazmom publika je i u Dugopolju dočekala svog omiljenog izvođača.
Dugopolje je u petak gorjelo od plamene ljubavi fanova i zažarenih domoljubnih stihova Thompsonovih pjesama. Preko 35 tisuća poklonika njegovog glazbenog opusa pjevalo je u jedan glas svaku njegovu pjesmu.
Uz pjesme koje slave domoljublje, vjeru i hrvatsku povijest, ova večer je bila posebna za sve prisutne, a posebno za one koji su prvi put doživjeli energiju Thompsonovih hitova uživo. “Okrenimo ruke prema Bogu, prema Kristu, našoj Majci gore i svim svecima i zapjevajmo: ‘Neću izdat ja'”, pozvao je Thompson, nakon čega su sve ruke bile u zraku.
Večer je započela s velikim očekivanjima, a stadion je dva i pol sata prije početka koncerta već bio ispunjen Thompsonovim fanovima.
Jedan od najemotivnijih trenutaka večeri bio je kada se Thompson obratio publici ovim riječima: “Slijedeću pjesmu posvećujem svojoj djeci. Ja večeras ne bih bio ovdje da nije bilo ovog momka, za kojeg ste svi molili. Hvala vam na tome. I on je ovdje s nama večeras. Sine dragi, voli te tvoj tata, tebe i tvoje sestre i brata”, riječi su koje je Perković prvenstveno posvetio svom ozbiljno bolesnom sinu.
Nakon toga je zapjevao “Sine moj”, što je publika nagradila pljeskom, ovacijama i ujednačenim pjevanjem. Stadionom su odzvanjale emotivne riječi pjesme i skandiranje: “Marko, Marko!”
Također, tijekom koncerta se zaručio mladi par.
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Još uvijek blokirana sredstva prikupljena od trošarina

Zbog nemogućnosti dogovora vlasti u RS i FBiH  na računima još stoje blokirana sredstva za projekte važne za oba entiteta. Na podračunu su još i neraspoređena sredstva od trošarina za puteve i autoputove u iznosu od 260 milijuna KM jer se vlasti dva entiteta ne mogu dogovoriti o koeficijentima za […]

Pretplatite se