Idete na more? Paklene vrućine u Hrvatskoj, a bit će još gore, upaljen crveni Meteoalarm

admin
0 0
Read Time:57 Second


Ivo Cagalj/PIXSELL

Izdana su upozorenja za cijelu zemlju. Za srijedu je upaljen i crveni alarm za riječko područje.

Ako se spremate za odlazak na more donosimo prognozu za naredne dane u Hrvatskoj.
Prema prognozi DHMZ-a danas će biti sunčano, mjestimice i sasvim vedro te danju vruće. Vjetar u unutrašnjosti slab, na Jadranu u noći i ujutro burin, zatim umjeren jugozapadnjak, na otvorenom moru i sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od 14 do 19, na Jadranu od 22 do 25 °C, a najviša dnevna većinom između 30 i 35 °C. U utorak će biti pretežno sunčano, štoviše u mnogim krajevima i sasvim vedro. Danju vruće i vrlo vruće. Vjetar uglavnom slab, duž obale mjestimice umjeren jugozapadnjak, krajem dana i jugoistočnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 15 do 20, na Jadranu između 22 i 26 °C. Najviša dnevna uglavnom od 31 do 36 °C.
Izdana su upozorenja za cijelu zemlju. Za srijedu je upaljen i crveni alarm za riječko područje. “Poduzmite, očekuju se ekstremno visoke temperature. Zaštitite sebe, djecu i starije. Postupajte prema savjetima danima od strane nadležnih tijela. Mogući su kvarovi na pojedinim infrastrukturama”, upozorava DHMZ.

Vecernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Duvanjski speleolozi u najdubljoj jami na Vranu, pogledajte što ih je dočekalo

Speleološko društvo Mijatovi Dvori iz Tomislavgrada protekli je vikend istražilo jamu “Propala” na Vranu.Kažu kako je ovo najdublja jama na Vranu.Svoju novu ekspediciju opisali su na Facebook profilu. Vran planina nema puno jama, tek desetak za koje se zna, a te jame i nisu nešto duboke, najdublja ide do nekih […]

Pretplatite se