Legendarni Ratko Rudić oprostio se od vaterpola

admin
0 0
Read Time:45 Second
Sinoć se na Korčuli službeno od vaterpola oprostio Ratko Rudić, trofejni hrvatski izbornik koji je kao izbornik osvojio četiri olimpijska zlata s tri različite reprezentacije, prenosi HRT.
Legendarni Ratko Rudić oprostio se od vaterpola

U svojoj posljednjoj utakmici koju je vodio kao trener, zlatna hrvatska olimpijska generacija iz Londona 2012. suprotstavila se reprezentaciji svijeta. Rezultat je bio u drugome planu, ali recimo da je završilo neriješeno. Bilo je 13:13.

 

Bila je to oproštajna utakmica i za igrače koji su s Rudićem osvojili olimpijsko zlato 2012. te okončali igračku karijeru. Podsjetimo, Hrvatska je igrala u sastavu Pavić, D. Burić, Bošković, Dobud, Joković, Buljubašić, Muslim, Bušlje, Sukno, Barač, Hinić, Obradović i Vićan. Dakako, s klupe ih je vodio Rudić.

U revijalnoj utakmici za reprezentaciju svijeta zaigrali su najbolji vaterpolisti iz te generacije iz Srbije, Crne Gore, Italije, Španjolske, Mađarske i Grčke, a s klupe ih je vodio još jedan član Kuće slavnih, Igor Milanović.

 

Grude.com

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Na Balkanu moguće redukcije struje

Mrežni operateri i trgovci energijom u istočnoj Europi pripremaju se za potencijalna ograničenja opskrbe i skokove potražnje. Očekivani prelazak toplinskog vala s Pireneja i Apenina u jugoistočnu Europu doveo je do velike potražnje za električnom energijom na Balkanu, uz otvorenu mogućnost ograničenja opskrbe, navodi portal Montelnews pozivajući se na izvore […]

Pretplatite se