Žena pretukla muža i sama se prijavila

admin
0 0
Read Time:45 Second


Policiji u Bihaću obratila se D.M. (58) koja je prijavila obiteljske probleme sa suprugom D.R. (64).

Pripadnici policije uputili su se na adresu koju im je dala D.M., te u obiteljskoj kući zatekla razbacane stvar, a za koje je D.M. priznala da ih je ona razbacala. S druge strane, suprug D.R. nije zatečen na adresi, piše USKinfo.

U međuvremenu, D.R. se vratio kući s vidljivom povredom na licu. Isti je priznao da ga je supruga D.M. udarila nekoliko puta drvenim predmetom u predjelu lica, te da je povreda nastala uslijed udaraca.

Suprug D.R. je pristao na alkotestiranje, prilikom čega nije zabilježena prisutnost alkohola u organizmu, dok supruga D.M. nije pristala na alkotestiranje.

D.R. je odbio pomoć liječnika, a pripadnici policije napravili su zapisnik, te obavijestili dežurnog tužitelja koji je rekao da nema dovoljno obilježja KD “nasilje u obitelji”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

NA MLADIĆA NALETIO VLAK Imao je slušalice u ušima, nalazi se u teškom stanju

Slušalice u ušima, glazba i prelazak preko pruge daleko od prijelaza pokazali su se u ponedjeljak popodne kao kobna kombinacija zbog čega je 19-godišnji mladić završio u teškom stanju u KBC Rebro, prenosi Jutarnji. Naime, oko 15.50 sati u Turanjskoj ulici na području Novog Zagreba došlo je do nesreće, točnije […]

Pretplatite se