Ligu prvaka otvorile pobjede Juventusa i Astona Ville

admin
0 0
Read Time:35 Second

Započela je nova sezona Lige prvaka u posve novom formatu, a u prvim utakmicama pobjede su ubilježili Juventus i Aston Villa.

Juventus je u Torinu svladao PSV s 3-1, a čast da bude prvi strijelac nove sezone Lige prvaka imao je Turčin Kenan Yildiz (21). Na 2-0 povisio je Amerikanac Weston Mckennie (27), da bi u drugom dijelu zabio Argentinac Nico Gonzales (52).

Počasni gol za Nizozemce je u sudačkoj nadoknadi dao Ismael Sabbari (90+3).Aston Villa je u Bernu svladala Young Boyse s 3-0 golovima Yourija Tielemansa (27) i Andrea Onane (87) te Jacoba Ramseya (38). Englezima je VAR poništio još dva gola, a švicarski prvak je razočarao u premijernom nastupu.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PRIJEVOZ ROBE: Otkriven novi način slanja kokaina za Balkanski kartel

Nakon slanja kokaina u paketima banana i ostalog južnog voća, Balkanski narko-kartel krajem prošlog tjedna pokušao je prokrijumčariti drogu na plovilu koje je prevozilo živu stoku, saznaje crnogorski portal ‘Vijesti’. Prema istim informacijama, njihovi regruti iz Južne Amerike manju količinu kokaina na to plovilo sakrili su u luci Vila do […]

Pretplatite se