Nikola Kalinić oduševio velikom gestom: Cjelokupnu plaću iz Hajduka donirao splitskoj bolnici

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Veliku gestu napravio je Nikola Kalinić. Nekoliko dana nakon što je smijenjen s mjesta sportskog direktora Hajduka odlučio je napraviti humani čin na kojem bi mu svatko mogao zavidjeti, ali i zahvaliti se. Naime, nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac, ali i proslavljeni napadač jakih europskih klubova donirao je uređaje u vrijednosti 15 tisuća eura. Donacija je otišla splitskoj Klinici za bolesti uha, nosa i grla, s kirurgijom glave i vrata.

– Nedavno sam na tom odjelu i sam bio pacijent, imao sam pregled grla, tako da poznajem i njihovog pročelnika dr. Kontića. I kako bi vam rekao, sve se samo posložilo. Jednostavno ti iz srca dođe želja da nešto napraviš. Kupljena su dva uređaja, pomoći će i malim i velikim pacijentima. I sretan sam zbog toga. I drago mi je da sam imao mogućnost to ostvariti. Lijep je to osjećaj, dobar, to kada znaš da pomažeš, djeci, starijima, to mi puno znači – naveo je Slobodnoj Dalmaciji skromni Nikola Kalinić.

Donaciju je prihvatio predstojnik klinike, profesor Mirko Kontić, a uskoro će aparati biti pušteni u funkciju, i to na Zavodu za audiologiju te na dječjoj ambulanti. Neslužbeno, Kalinić je donirao cjelokupan iznos koji bi mu pripadao po stavci plaće za vrijeme mandata sportskog direktora u Hajduku.

Večernji list
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Potonula prodaja automobila u EU

Prodaja automobila u Europskoj uniji oštro je pala u kolovozu, a blago se smanjila i u Hrvatskoj, prvi puta u nešto više od dvije godine, pokazali su u četvrtak podaci udruge proizvođača automobila ACEA. Manje registriranih automobila U kolovozu su u EU registrirane samo 644 tisuće novih automobila, za 18,3 […]

Pretplatite se