Hrvatska izborila osminu finala Svjetskoga prvenstva

admin
0 0
Read Time:42 Second
Hrvatska futsal reprezentacija igrat će u osmini finala Svjetskoga prvenstva u Uzbekistanu nakon što su joj ishodi današnjih utakmica drugih skupina išli u prilog. Hrvatska će u osminu finala kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije i vjerojatno će igrati sa Španjolskom.
U dvobojima zadnjeg kola skupine D Španjolska je svladala Libiju s 8:0, a Kazahstan je bio bolji od Novog Zelanda s 10:0. Španjolci su tako pomogli Hrvatskoj jer su s 8:0 pobijedili trećeplasiranu Libiju, koja je s tri boda i gol razlikom -9 ostala iza Hrvatske, koja ima također tri boda i gol-razliku minus jedan.
U skupini C Ukrajina je svladala Afganistan s 4:1, a Argentina Angolu s 9:5. Afganistan je treći u ovoj skupini s tri boda i gol-razlikom 8-10, pa je završio iza Hrvatske, prenosi Index.hr.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Na BiH tržištu sve više proizvoda koji kvalitetom ne zadovoljavaju postavljene standarde

U BiH je sve više proizvoda koji kvalitetom ne zadovoljavaju postavljene standarde, zbog čega se moraju povući s polica, a među takvima su i hrana i piće. I unatoč tome što potrošači u BiH očekuju da proizvodi koje kupuju imaju određenu kvalitetu koja podrazumijeva njihovu ispravnost, sigurnost i pouzdanost te […]

Pretplatite se