SP: Francuze optužili za “izmicanje lopti” kako bi imali lakši ždrijeb

admin
0 0
Read Time:40 Second
Na Svjetskom prvenstvu u futsalu slijede osmine finala, a čini se kako je uoči završetka grupne faze u igri bila ozbiljna kuhinja koja je u drugi plan bacila sport.
Sramota ide na dušu Francuzima, koji su se svojski potrudili izgubiti od Irana 1:4 kako bi izbjegli teži ždrijeb, prenosi Gol.hr. Francuzi su se micali po terenu kako bi iranski igrači prolazili, a kad bi zapucali po golu, tu (nije) bio francuski golman, koji se doslovno izmaknuo i pustio lopti da uđe u gol.
Iran je osvojio skupinu i u osmini finala igrat će protiv Maroka, a ako prođe, slijedi im vrlo vjerojatno okršaj s teškim Brazilom.
Francuzi će pak za nagradu za poraz u derbiju skupine igrati protiv Tajlanda, a među osam najboljih će na pobjednika susreta Paragvaja i Afganistana.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Moguća nestašica šećera i rast cijena zbog suše

Poljoprivrednici u Bosni i Hercegovini su zabrinuti nakon vijesti da bi Hrvatska, zbog suše koja je uništila više od 80 posto roda šećerne repe, mogla ostati bez šećera. Budući da je Hrvatska jedan od glavnih opskrbljivača šećerom za bh. tržište, očekuje se da će nestašica i rast cijena itekako utjecati […]

Pretplatite se