Još jedna županija odgodila početak nastave

admin
0 0
Read Time:36 Second

Zbog iznimno visokih temperatura koje se najavljuju i za početak rujna, Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske (ŽP) donijelo je odluku o odgodi početka nastave u svim osnovnim i srednjim školama Županije Posavske za tjedan dana i novi Kalendar za školsku 2024./2025. godinu.

Sukladno novom Kalendaru, školska 2024./2025. godina počinje u ponedjeljak 9. rujna 2024. godine, skraćeno je trajanje zimskog odmora učenika kako bi 13. lipnja svi učenici mogli završiti nastavnu godinu, izvijestili su iz Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta ŽP.

Podsjetimo, početak nastave odgođen je i u školama na području Hercegovačko-neretvanske te Zapadnohercegovačke županije za tjedan dana te će tako nastava i u ovim županijama početi 9. rujna 2024. godine.

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

JAVLJA DRŽAVNI INSPEKTORAT: Povlači se omiljena kobasica

S obzirom na to da na proizvodu nije označen alergen gluten, proizvod može predstavljati rizik po zdravlje potrošača osjetljivih na njega, a osobe koje nisu alergične mogu ga i dalje upotrebljavati bez ograničenja, ističu u Inspektoratu Državni inspektorat obavijestio je potrošače o opozivu prehrambenog proizvoda jer može predstavljati rizik za […]

Pretplatite se