U Austriji uhićen državljanin BiH – bez dokumenata preko granice

admin
0 0
Read Time:35 Second
Državljanin Bosne i Hercegovine (66) uhićen je na granici Češke i Austrije nakon što se pojavio bez ijednog validnog dokumenta.
Kako prenose austrijski mediji, on je vozio automobil s francuskim tablicama, a pokušao je identificirati se očigledno krivotvorenom vozačkom dozvolom. Nakon što su započeli detaljni pretres automobila, utvrđeno je da ne postoji prometna niti dokaz o registraciji automobila. Nakon što je priveden, prvo je platio kaznu od 350 eura, a zatim je proveden u zatvor u Linzu zbog sumnje na ilegalan boravak, prenose Nezavisne.
Međutim, uslijed lošeg stanja u kojem se nalazio utvrđeno je da nije sposoban za zatvor. Za učinjene administrativne prekršaje muškarac je morao da uplati dodatni depozit od dodatnih 1.085 eura.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Na tržnicama u BiH pala prodaja poljoprivrednih proizvoda

Pala je vrijednost prodaje poljoprivrednih proizvoda na tržnicma u oba bh. entiteta, navodi se u statističkim izvještajima za kolovoz 2024.. U kojima su prikazani usporedni podaci sa istim mjesecom prošle godine. Promatrajući količinski pojedinačne proizvode, u osmom mjesecu su se najviše prodavali krumpir, rajčice i jabuke. Tako je, ukupna vrijednost […]

Pretplatite se