Ćiro Blažević dobio poštansku marku

admin
0 0
Read Time:45 Second
U Zagrebu je predstavljena poštanska marka posvećena Miroslavu Ćiri Blaževiću. Na predstavljanju su se pojavila brojna imena iz hrvatskog sporta. Među njima je bio i hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić. Bio je tu i kandidat za predsjednika Hrvatske, Dragan Primorac, zatim bivši nogometaši Dario Šimić, Stipe Pletikosa te brojni drugi.
Hrvatska pošta je 5. rujna 2024. u optjecaj pustila prigodne poštanske marke iz serije Hrvatski sport, prenosi Index.hr. Marke prikazuju legende hrvatskog sporta – Miroslava Ćiru Blaževića i Dražena Petrovića, a otisnute su u 25.000 primjeraka po motivu u arčićima od 9 maraka i s jednim privjeskom. Hrvatska pošta izdala je i prigodnu omotnicu prvog dana (FDC). Autor prigodnog izdanja je Tomislav Vlainić, dizajner iz Zagreba, prema fotografijama Robert Valaija, fotografa iz Velikog Trgovišća, i Radiše Mladenovića, fotografa iz Zagreba.
Nominalna vrijednost pojedinačne marke je 1.70 eura. Miroslav Ćiro Blažević preminuo je lani, dva dana prije 88 rođendana.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

POMOĆ POPLAVLJENIM PODRUČJIMA Za BiH prikupljeno gotovo 150.000 eura

Hrvatski Crveni križ izvijestio je u ponedjeljak da je dosad za pomoć poplavljenoj Bosni i Hercegovini putem žiro računa i donatorskog telefona prikupljeno gotovo 150.000 eura te pozvao sve koji mogu da pomognu stradalima. Hrvatski Crveni križ u sklopu Apela za pomoć stanovništvu Bosne i Hercegovine pogođenom poplavama putem žiro […]

Pretplatite se