Poznati lanac brze hrane otvara prvi restoran u BiH

admin
0 0
Read Time:43 Second

Taco Bell, poznati brend meksičke brze hrane otvara svoj prvi restoran u BiH 17. listopada.

Simbol moderne kulinarske kulture, prepoznatljiv po svojoj raznolikoj ponudi, ali i po kultnom statusu koji uživa u popularnoj kulturi, zahvaljujući brojnim filmovima i serijama, tako će dobiti prve objekte u našoj regiji.

Kao dio Yum! Brands grupe, Taco Bell jedan je od vodećih svjetskih restorana brze hrane. Najpoznatiji je po ukusnim tacosima i burritosima, ali i drugim meksičkim specijalitetima s “hrabrim” kombinacijama okusa, kvalitetnim sastojcima te sjajnim odnosom cijene, kvalitete i usluge.

 

 

Osim klasičnih jela koja su postala sinonim za lanac, poput Quesarita, ljubitelji meksičke hrane mogu se radovati i posebnim utorcima poznatim kao “Taco Tuesday”, kada se nude jedinstvene ponude i popusti na omiljene kombinacije, navodi Bonjour.

Lanac brze hrane, poznat po svojim autentičnim meksičkim okusima, svoja vrata u BiH otvara 17. listopada na Ilidži.

 

Jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

APEL IZ DONJE JABLANICE: TREBA NAM JOŠ KAMIONA ZA UTOVAR

Iz Donje Jablanice je u petak upućen hitan apel gdje traže sve one koji u svom vlasništvu imaju velike kamione za utovar da ih spreme, kako bi pomogli u odvozu materijala, kojega u ovom trenutku ima previše. “Ovim putem apeliram na sve one koji imaju u svom vlasništvu velike kamione, […]

Pretplatite se